Om oss

familj

 

ZSG Hus AB grundades år 1987 i Österrike, varpå arbetet fortsatte i Norge och sedan 2006 fortsätter arbetet i hela Skandinavien. ZSG Hus AB arbetar huvudsakligen med husprojektering, tillverkning och byggnad av energisnåla hus och fastigheter, men även industriella och offentliga platser, såsom dagis, skolor, vårdcentraler och byggnader ämnade för liknande syfte.

Företagets grundare och anställda har mångårig erfarenhet av husprojektering och byggnad med stor kunskap och kännedom av material och vårt arbete görs i enlighet med investerarens målsättning och önskemål. Från ritbordet, där husprojekteringen börjar, tills att investeraren får nyckeln i sin hand och kan öppna dörren till sitt nya hus/fastighet, garanterar vi den mest optimala artitekturstrukturen och funktionen för denna byggnad. Vi gör vårt bästa för att göra våra kunder nöjda.Vi hjälper även nybörjare med kunskap och erfarenhet, så att deras mål och drömmar kan uppfyllas utan att de behöver oroa sig för eventuella fel

ZSG Hus AB anställer endast högutbildade yrkesmän inom husprojektering, byggare och andra yrkesmän, vilket är en trygghet för varje kund som önskar ett energisnålt och kvalitativt husobjekt.